handgemaakte muziek uit eigen studio

drie soundscapes – voor kunstinstallaties van – Erik Sok

AT4Vi II

drie soundscapes voor drie kunstinstallaties van Erik Sok en Ellen van Putten knipte ik drie video’s. die drie kregen ieder hun eigen soundscape / soundtrack

ook wel aardig om te beluisteren zonder beeld

drie soundscapes

om te beginnen met de track van

Famacons

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoon

Math Mol

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Myosotishiking

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Video’s

maar met beeld is natuurlijk ook goed
Credits

  • kunstinstallaties Erik Sok en Ellen van Putten
  • soundscapes en video’s ferrie = differentieel

Links

AT4Vi II

Original Sound Track 'Need the Sun' - Jorge Franganillo Premiere Communion de la Vierge - Olivier Messiaen Procession - collab-shortfilm-project - César Frank Radio Interference - soundtrack voor 'Drie Eenheden' - Frederick Rzewski 3E Terzetto - een variatie - Frederick Rzewski 3EQuartet - een variatie op een compositie van - Frederic Rzewski Borderlight - mastering soundtrack voor - Lennart Vader Secret Garden - soundtrack Skating on Ice - bewerking van V()2B van Luis Rojas - voor Ben Films Après un Rêve #2 - soundtrack voor de film - Inge van René Wouters First Time Paris - soundtrack voor een korte film van - Ben Film Android's Sonata - soundtrack | soundeffects | mixing - Kiyun Sung Deep Down a Needle - soundtrack voor Gaswinning and Earthquakes - Hans Kuné It's My Cell Phone - muziek voor film | Kampala, Uganda - Julian Nabunya Viola - soundtrack | ambient - Morton Feldman Seascape - soundtrack voor een film van - Ronald Frost Soundtrack - voor de korte film - Frozen van Ben Film

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2020 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »