3E Terzetto | een variatie | Frederick Rzewski

3ETerzetto is de naam van de soundtrack als van de video met de zelfde naam – tevens de derde variant op een zelfde thema namelijk ‘No Place To Go But Around‘ van Frederick Rzewski uit 1974

3E Terzetto

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

de ander twee varianten vindt je op deze plekken:

Gezamtkunstwerk Drie Eenheden

  • Jacob Bos
  • Paul Borggreve
  • ferrie = differentieel

filmpje

Credits

  • compositie Frederic Rzewski
  • variatie ferrie = differentieel
  • Drie Eenheden kunstinstallatie
  • technische assistentie Maarten E.
  • screenshot uit de video

Links

AT4Vi II

drie soundscapes - voor kunstinstallaties van - Erik Sok OST | 'Need the Sun' | Jorge Franganillo Premiere Communion de la Vierge | OST collab | Olivier Messiaen Procession | OST collab shortfilm | César Frank Radio Interference | OST 3E | Frederick Rzewski 3EQuartet | een variatie | Frederic Rzewski Borderlight | mastering soundtrack | Lennart Vader Secret Garden | soundtrack Skating on Ice | bewerking van V()2B van Luis Rojas | voor Ben Films Après un Rêve #2 | soundtrack | film Inge van René Wouters First Time Paris | soundtrack voor een korte film van | Ben Film Android's Sonata | soundtrack | soundeffects | mixing | Kiyun Sung Deep Down a Needle | soundtrack voor Gaswinning and Earthquakes | Hans Kuné It's My Cell Phone - muziek voor film | Kampala, Uganda - Julian Nabunya Viola - soundtrack | ambient - Morton Feldman Seascape - soundtrack voor een film van - Ronald Frost Soundtrack - voor de korte film - Frozen van Ben Film Nocturnal Testflight SATB

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2020 Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén

Translate »