handgemaakte muziek uit eigen studio

Android’s Sonata – soundtrack | soundeffects | mixing – Kiyun Sung

AT4Vi II

voor Kiyun Sung van Beak Ho Productions uit Korea mixde ik de soundtrack maar maakte ook de geluidseffecten voor de korte film

Android’s Sonata

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Android’s Sonata
een soundtrack zit onder een film en die film kun je zowel op YouTube als op Vimeo vinden – hieronder de vimeo versie

de korte film

Poster

Android’s Sonata

Links

AT4Vi II

drie soundscapes - voor kunstinstallaties van - Erik Sok Original Sound Track 'Need the Sun' - Jorge Franganillo Premiere Communion de la Vierge - Olivier Messiaen Procession - collab-shortfilm-project - César Frank Radio Interference - soundtrack voor 'Drie Eenheden' - Frederick Rzewski 3E Terzetto - een variatie - Frederick Rzewski 3EQuartet - een variatie op een compositie van - Frederic Rzewski Borderlight - mastering soundtrack voor - Lennart Vader Secret Garden - soundtrack Skating on Ice - bewerking van V()2B van Luis Rojas - voor Ben Films Après un Rêve #2 - soundtrack voor de film - Inge van René Wouters First Time Paris - soundtrack voor een korte film van - Ben Film Deep Down a Needle - soundtrack voor Gaswinning and Earthquakes - Hans Kuné It's My Cell Phone - muziek voor film | Kampala, Uganda - Julian Nabunya Viola - soundtrack | ambient - Morton Feldman Seascape - soundtrack voor een film van - Ronald Frost Soundtrack - voor de korte film - Frozen van Ben Film

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2020 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »