Radio Interference – soundtrack voor ‘Drie Eenheden’ – Frederick Rzewski

de ‘Drie Eenheden’ hebben dan nog wel een lange weg te gaan, de voorbereidingen zijn in volle gang.

Radio Interference

is de soundtrack voor een hardware test van het elektronische deel van de kunstinstallatie.
een variatie gebaseerd op het eerste deel van ‘No Place To Go But Around‘ van Frederick Rzewski

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Gesamtkunstwerk

het Gesamtkunstwerk kun je op verschillende plaatsen op het net terug vinden Drie Eenheden werd gemaakt door Jacob Bos, Paul Borggreve en ferrie = differentieel

video

waar de soundtrack voor werd gemaakt:

Credits

  • compositie Frederick Rzewski
  • MIDI sequence en variatie ferrie = differentieel
  • glaskunstenaar Jacob Bos
  • woordkunstenaar Paul Borggreve
  • elektronica Maarten

Links

AT4Vi II

drie soundscapes - voor kunstinstallaties van - Erik Sok Original Sound Track 'Need the Sun' - Jorge Franganillo Premiere Communion de la Vierge - Olivier Messiaen Procession - collab-shortfilm-project - César Frank 3E Terzetto - een variatie - Frederick Rzewski 3EQuartet - een variatie op een compositie van - Frederic Rzewski Borderlight - mastering soundtrack voor - Lennart Vader Secret Garden - soundtrack Skating on Ice - bewerking van V()2B van Luis Rojas - voor Ben Films Après un Rêve #2 - soundtrack voor de film - Inge van René Wouters First Time Paris - soundtrack voor een korte film van - Ben Film Android's Sonata - soundtrack | soundeffects | mixing - Kiyun Sung Deep Down a Needle - soundtrack voor Gaswinning and Earthquakes - Hans Kuné It's My Cell Phone - muziek voor film | Kampala, Uganda - Julian Nabunya Viola - soundtrack | ambient - Morton Feldman Seascape - soundtrack voor een film van - Ronald Frost Soundtrack - voor de korte film - Frozen van Ben Film Nocturnal Testflight SATB

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén

Translate »