handgemaakte muziek uit eigen studio

It’s My Cell Phone – muziek voor film | Kampala, Uganda – Julian Nabunya

AT4Vi II

eind vorig jaar maakte ik filmmuziek voor de korte Ugandese film ‘It’s My Cell Phone van Julian Nabunya – het concept bestaat uit een thema dat op verschillende manieren wordt uitgevoerd – dan heeft de regisseur de keuze om de verschillende delen door de film heen te gebruiken, hetgeen ook gebeurd is – en al die delen aan elkaar vormen:

It’s My Cell Phone

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Instrumenten

  • Wurly E-Piano
  • Fretless Bass
  • Guitars – Cloudwall and Heavy
  • Organ
  • Marimba
  • Kalimba
  • Dune Noise
  • Drums

Teaser

Poster

It's My Cellphone Poster

It’s My Cellphone Poster

Links

It's My Cell Phone - muziek voor film - Kampala, Uganda

It’s My Cell Phone – muziek voor film – Kampala, Uganda

AT4Vi II

drie soundscapes - voor kunstinstallaties van - Erik Sok Original Sound Track 'Need the Sun' - Jorge Franganillo Premiere Communion de la Vierge - Olivier Messiaen Procession - collab-shortfilm-project - César Frank Radio Interference - soundtrack voor 'Drie Eenheden' - Frederick Rzewski 3E Terzetto - een variatie - Frederick Rzewski 3EQuartet - een variatie op een compositie van - Frederic Rzewski Borderlight - mastering soundtrack voor - Lennart Vader Secret Garden - soundtrack Skating on Ice - bewerking van V()2B van Luis Rojas - voor Ben Films Après un Rêve #2 - soundtrack voor de film - Inge van René Wouters First Time Paris - soundtrack voor een korte film van - Ben Film Android's Sonata - soundtrack | soundeffects | mixing - Kiyun Sung Deep Down a Needle - soundtrack voor Gaswinning and Earthquakes - Hans Kuné Viola - soundtrack | ambient - Morton Feldman Seascape - soundtrack voor een film van - Ronald Frost Soundtrack - voor de korte film - Frozen van Ben Film Nocturnal Testflight SATB

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2020 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »