It’s My Cell Phone – muziek voor film | Kampala, Uganda – Julian Nabunya

eind vorig jaar maakte ik filmmuziek voor de korte Ugandese film ‘It’s My Cell Phone‘ van Julian Nabunya – het concept bestaat uit een thema dat op verschillende manieren wordt uitgevoerd – dan heeft de regisseur de keuze om de verschillende delen door de film heen te gebruiken, hetgeen ook gebeurd is – en al die delen aan elkaar vormen:

It’s My Cell Phone

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Instrumenten

  • Wurly E-Piano
  • Fretless Bass
  • Guitars – Cloudwall and Heavy
  • Organ
  • Marimba
  • Kalimba
  • Dune Noise
  • Drums

Teaser

Poster

It's My Cellphone Poster

It’s My Cellphone Poster

Links

cellphone #09

cellphone #09

AT4Vi II

drie soundscapes - voor kunstinstallaties van - Erik Sok OST | 'Need the Sun' | Jorge Franganillo Premiere Communion de la Vierge | OST collab | Olivier Messiaen Procession | OST collab shortfilm | César Frank Radio Interference | OST 3E | Frederick Rzewski 3E Terzetto | een variatie | Frederick Rzewski 3EQuartet | een variatie | Frederic Rzewski Borderlight | mastering soundtrack | Lennart Vader Secret Garden | soundtrack Skating on Ice | bewerking van V()2B van Luis Rojas | voor Ben Films Après un Rêve #2 | soundtrack | film Inge van René Wouters First Time Paris | soundtrack voor een korte film van | Ben Film Android's Sonata | soundtrack | soundeffects | mixing | Kiyun Sung Deep Down a Needle | soundtrack voor Gaswinning and Earthquakes | Hans Kuné Viola - soundtrack | ambient - Morton Feldman Seascape - soundtrack voor een film van - Ronald Frost Soundtrack - voor de korte film - Frozen van Ben Film Nocturnal Testflight SATB

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2020 Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén

Translate »