handgemaakte muziek uit eigen studio

It’s My Cell Phone – muziek voor film | Kampala, Uganda – Julian Nabunya

AT4Vi II

eind vorig jaar maakte ik filmmuziek voor de korte Ugandese film ‘It’s My Cell Phone van Julian Nabunya – het concept bestaat uit een thema dat op verschillende manieren wordt uitgevoerd – dan heeft de regisseur de keuze om de verschillende delen door de film heen te gebruiken, hetgeen ook gebeurd is – en al die delen aan elkaar vormen:

It’s My Cell Phone

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Instrumenten

  • Wurly E-Piano
  • Fretless Bass
  • Guitars – Cloudwall and Heavy
  • Organ
  • Marimba
  • Kalimba
  • Dune Noise
  • Drums

Teaser

Poster

It's My Cellphone Poster

It’s My Cellphone Poster

Links

It's My Cell Phone - muziek voor film - Kampala, Uganda

It’s My Cell Phone – muziek voor film – Kampala, Uganda

AT4Vi II

drie soundscapes Need the Sun Premiere Communion de la Vierge Procession Radio Interference soundtrack 3ETerzetto 3EQuartet Borderlight - mastering soundtrack Secret Garden - soundtrack Skating on Ice First Time Paris - soundtrack Android’s Sonata soundtrack – soundeffects en -mixing Deep Down a Needle - soundtrack Viola soundtrack | ambient cover Seascape - soundtrack Frost Soundtrack

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2019 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »