handgemaakte muziek uit eigen studio

Seascape – soundtrack voor een film van – Ronald

AT4Vi II

de soundtrack Seascape is voor de korte film op zijn verzoek gemaakt voor Ronald van Guardare Fotografie – en samenwerkingsproject met een mooi resultaat – dat goed werd ontvangen op de première – luister en kijk mee naar:

Seascape

Ronald zegt over zijn korte film:

Ik ging naar Bergen aan Zee, maakte een strandwandeling van anderhalf uur en schoot met regelmaat een foto van de horizon. Mijn tred ging ongeveer gelijk op met een zeilbootje. Vooraf had ik bedacht dat het wel eens leuk zou kunnen zijn om met de Holga lens te fotograferen.

de Soundtrack

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

de korte film

een screenshot uit de film staat in de kop van dit bericht.

basis muziekstuk

als basis heb ik de eerste minuut van de compositie van Edward William Elgar de Symphony No1 Ab major Op55 1st Movement Andante in een bewerking van Edward Gold – met een andere instrument indeling dan de partituur voorschrijft.

Instrumenten

  • Sopraan
  • Blazers
  • Cello’s
  • Contra bassen
  • Zeemeeuwen en golfslag

Credits

  • cineast Ronald van Guardare Fotografie
  • compositie Edward William Elgar
  • MIDI sequence Edward Gold (met vriendelijke toestemming)
  • variatie ferrie = differentieel

Links

meer tracks op dit album

AT4Vi II

drie soundscapes - voor kunstinstallaties van - Erik Sok Original Sound Track 'Need the Sun' - Jorge Franganillo Premiere Communion de la Vierge - Olivier Messiaen Procession - collab-shortfilm-project - César Frank Radio Interference - soundtrack voor 'Drie Eenheden' - Frederick Rzewski 3E Terzetto - een variatie - Frederick Rzewski 3EQuartet - een variatie op een compositie van - Frederic Rzewski Borderlight - mastering soundtrack voor - Lennart Vader Secret Garden - soundtrack Skating on Ice - bewerking van V()2B van Luis Rojas - voor Ben Films Après un Rêve #2 - soundtrack voor de film - Inge van René Wouters First Time Paris - soundtrack voor een korte film van - Ben Film Android's Sonata - soundtrack | soundeffects | mixing - Kiyun Sung Deep Down a Needle - soundtrack voor Gaswinning and Earthquakes - Hans Kuné It's My Cell Phone - muziek voor film | Kampala, Uganda - Julian Nabunya Viola - soundtrack | ambient - Morton Feldman Frost Soundtrack - voor de korte film - Frozen van Ben Film

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2020 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »