Let’s Talk about Los Penasquitos Canyon | soundtrack/video

nieuw muziekstuk en video: Let’s Talk about Los Penasquitos Canyon is een samenwerkingsproject met Stephen L Harlow – op basis van zijn recente digitale schilderijen – compositie ferrie = differentieel

Let’s Talk about Los Penasquitos Canyon

Stephen maakte een reeks digitale afbeeldingen van een nabijgelegen kloof – dat werd het onderwerp van dit samenwerkingsproject – de serie is te vinden op flickr
de muziek is speciaal gecomponeerd voor de beelden serie met behulp van de AI-compositietechnieken van YouCompose’ Aimée en georkestreerd in Cubase – met de virtuele muziekinstrumenten van Native Instruments
de video werd gemaakt door ferrie
luister naar de 48kHz M4A Audio Stream voor zowel in-ear als over-ear phones

de Delen

 1. Primaturo Largo – 4/4
 2. Secundo Larhetto – 7/8
 3. Tertettio Andante – 9/8
 4. Primaturo Double Adagio – 6/4
 5. Secundo Double Andante – 7/8

de Instrumenten

 • Flugelhorn – midden
 • Sopraan Saxofoon – rond het midden
 • Tenor Saxofoon – rond het midden
 • Bariton Saxofoon – rond het midden
 • Clarinet – links
 • Engelse Hoorn – links
 • Contrafagot – links
 • 1e Viool – rechts
 • Alt Viool – rechts
 • Cello – rechts

Ruimten

Deze track speelt zich in de volgende ruimte af:

 • Kleine Zaal

Tempo

het tempo is afgestemd op het film formaat van 25 frames – Bits Per Minuut voor deze soundtrack zijn:

 • tempo van 54 tot 109 BPM

Audio Formaten

de track is beschikbaar in de volgende audio formaten

 • M4A AAC 256Kbs 48kHz
 • FLAC 24b float 48kHz
 • WAV 24b float 48kHz

als je zelf een audio stream wilt hebben voor thuis, stuur me dan even een mailtje.

de Samenwerking

daarover zegt Stephen het volgende:

  A small rivulet of annual water running from Black Mountain to the Pacific Ocean, a rivulet we Anglos call a “creek,” has, over the most recent hundred thousand years, craved into the scrub land a wide-bottom canyon the New Spanish called “Los Penasquitos” or “the little cliffs.”
  In the very recent decades, the surrounding city of San Diego purchased the deepest six miles of canyon land to keep it from being developed for housing, retaining for public recreational use. Wide hiking trails are scraped into the canyon bottom, off-trail trees, bushes, and grasses undisturbed, signs in English warn of deadly rattlesnakes. To walk there is to expose your singular humanness to the vagaries of big weather unbothered earth.
  I photographed from hundreds of points of view, later squashing a mess of views into apparitions, constructing layer upon layer, perceptions. Ferrie, looks into those image layers and responds with layers of sound making a dramatic, synesthetic experience.

Credits

 • afbeeldingen Stephen L Harlow
 • compositie en video ferrie = differentieel
 • compositie assistent Aimée

Links

de Video

Eerder Project met Stephen

inmiddels wel al zeven jaar geleden – Lambert Hills painting – maar toch nog steeds de moeite van het bekijken waard

Abonneren

voor zover je dat nog niet hebt gedaan kun je je abonneren op ferrie’s audio collectie via de e-mail-service je krijgt dan een berichtje als er een nieuwe publicatie is – natuurlijk beslis je altijd zelf of je langs komt of niet – daar gaan wij niet over.

The Collabs

Tiredness three | samenwerkingsproject| Henry Newbury Melancholy Afternoon | samenwerkingsproject met | Henry Newbury Soundtrack Back in Mind | La Habitación bewerking voor de korte film | Ben Film 1918VAPTU OST | met en zonder stemmen | de instrumenten Maybe A Goodbye Will Come | een compositie van | Henry Newbury Petit Messe Solonnelle - een variatie voor - Art Chat Podcast Leaving at 8.06 | soundscape voor een kunst-installatie van | Henk Westerhof A New Ground | soundtrack voor Ben's 'A Perfect Day' | Henry Purcell Soundtrack De Wolkenfabriek | voor de korte film van | Hans Kuné Reclaimed Land - soundtrack voor de korte film van - Ben Film Born to be Wild - soundtrack | een nieuwe variatie - John Adams Volta - Music for a dance - Hans Jacobi The Cemetery | soundtrack - Once Upon A Time - Luis Rojas Old Friends Out To Pasture - variaties en soundtrack - Marlijn Franken De Boom In | soundtrack/soundscape Swing | soundtrack / art-installation | Marlijn Franken

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

 1. jimmythepeach 17 september 2018

  Great collaboration! I like how the music breathes with the images and vice versa.

© 2006 - 2020 Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén

Translate »