handgemaakte muziek uit eigen studio

Imagination – ambient – Steven Kudlo

Twenty First

de compositie van Steven Kudlo met de originele naam Imagination – was oorspronkelijk bedoeld als soundtrack voor een korte film, maar dat ging uiteindelijk toch niet door – dat kan gebeuren – maar daarom is deze ambient niet met minder fantasie gemaakt.

Imagination

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Instrumenten

 • Ice Rhodes
 • E-Piano
 • Legend of Equador synth
 • Cello
 • Warm Bass

de track is beschikbaar in diverse formaten – als je denkt dat je er iets mee kunt, laat het weten, dan stuur ik je een hoge kwaliteit audio bestand in het formaat van je keuze.

Credits

 • componist Steven Kudlo
 • variatie ferrie = differentieel
 • foto en grafische vormgeving ferrie = differentieel

Link

Twenty First

Le Banquet Celeste - variatie op een compositie van - Olivier Messiaen Glass meets Bach in 2 rooms - een compositie van - Allan J. Cronin Música para LR en el CCB 1 - een variant op een compositie van - Luis Rojas Spiegel im Spiegel - minimal music van - Arvo Pärt Fuga in G Minor - soundtrack Struggle4Life - Hans Kuné Fur Alina | variatie op een compositie van | Arvo Pärt Xote - Braziliaanse volksdans in het kort - José Oscar De Almeida Marques Cradle Variation #3 - Joshua Dowling Vladimir is not going to Heaven - heavy stuff | statement - Olivier Messiaen The Saint and The Sweet - Hans Jacobi The Fascinating Chill - that Music Leaves - Modern Klassiek - Hans Jacobi Another Evening Song - Modern Klassiek - Hans Jacobi Copy&Paste - Minimal Tempo - Hans Jacobi To the Unknown - Modern Klassiek met een ritme sectie - Hans Jacobi Prélude - de Opening - Jan-Willem van Ree A Fruit Fly - struggling against my breath - Hans Jacobi Old Stones - Braziliaanse stemmingen - José Oscar De Almeida Marques Henry's Tune - sound design | ambient - Henry Newbury Canzona 02 - een dansje van - Hans Jacobi Summer Evening Contradiction - Pop Song - Hans Jacobi Atomium - een dagje Brussel van - Jan-Willem van Ree Brass Salute for a Transmigration - uit een duizeligheid - Hans Jacobi Steve's Demons - melodische minimal music - Steven Kudlo Epiphany - In memory of - Pierre Boulez Mode de Valeurs et d'Intensites - Olivier Messiaen Klein Walsje - Manuel María Ponce Black Horses - soundtrack voor een nieuwe film van Ben Film - Summertime Play Ontferm U! - klassiek thema in een - modern klassieke uitvoering

Verder Bericht

Vorige Bericht

6 Reacties

 1. Steven 25 mei 2016

  Nice the way it goes into the major mode at the end, very relaxing, but with an undertone.

 2. Hans Jacobi 23 mei 2016

  Very nice, restrained in a natural way. It will probably find some purpose.

 3. Steve 23 mei 2016

  Rich and harmonic. It’s a soundtrack for making visual art.

© 2006 - 2020 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »