handgemaakte muziek uit eigen studio

Imagination – ambient – Steven Kudlo

Twenty First

de compositie van Steven Kudlo met de originele naam Imagination – was oorspronkelijk bedoeld als soundtrack voor een korte film, maar dat ging uiteindelijk toch niet door – dat kan gebeuren – maar daarom is deze ambient niet met minder fantasie gemaakt.

Imagination

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Instrumenten

 • Ice Rhodes
 • E-Piano
 • Legend of Equador synth
 • Cello
 • Warm Bass

de track is beschikbaar in diverse formaten – als je denkt dat je er iets mee kunt, laat het weten, dan stuur ik je een hoge kwaliteit audio bestand in het formaat van je keuze.

Credits

 • componist Steven Kudlo
 • variatie ferrie = differentieel
 • foto en grafische vormgeving ferrie = differentieel

Link

Twenty First

Le Banquet Celeste - variatie op een compositie van Olivier Messiaen Glass meets Bach in 2 rooms Música para LR en el CCB 1 - een variant op een compositie van Luis Rojas Spiegel im Spiegel Fuga in G Minor - soundtrack Struggle4Life Fur Alina Cradle Variation #3 cover Vladimir is not going to Heaven The Saint and The Sweet The Fascinating Chill that Music Leaves Another Evening Song - Modern Klassiek Copy&Paste - Minimal Tempo To the Unknown - Modern Klassiek met een ritme sectie Prélude - de Opening A Fruit Fly – struggling against my breath Old Stones Canzona 02 cover Summer Evening Contradiction cover Atomium Brass Salute for a Transmigration Steve’s Demons Epiphany – In memory of Pierre Boulez Mode de Valeurs et d’Intensites – Olivier Messiaen Klein Walsje – Manuel María Ponce Black Horses cover Ontferm U!

Verder Bericht

Vorige Bericht

6 Reacties

 1. Steven 25 mei 2016

  Nice the way it goes into the major mode at the end, very relaxing, but with an undertone.

 2. Hans Jacobi 23 mei 2016

  Very nice, restrained in a natural way. It will probably find some purpose.

 3. Steve 23 mei 2016

  Rich and harmonic. It’s a soundtrack for making visual art.

© 2006 - 2019 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »