handgemaakte muziek uit eigen studio

Steinway Stampede – soundscape

SoundScapes

een geluid maken is leuk om te doen – zo ook Steinway Stampede– geluid gemaakt van een enkele aanslag op de piano – in dit geval de C op een Steinway – het resultaat heeft wel iets weg van een kudde paarden:

Steinway Stampede

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Instrument

voor dit geluid maakte in gebruik van:

  • Steinway Vleugel – 1 toestaanslag C
  • Molekular van NI – geluidsbewerking

het geluid:
de basis van deze soundscape

Credits

  • sound design, foto en fotobewerking ferrie = differentieel

Link

SoundScapes

Smid Promesse 2007 - soundscape Vrolijk Gewekt - Voegen Slijpen - lawaai Skebilkops Preps soundtrack - gesamtkunstwerk video en soundtrack Droomreis Losser - een impressie 'Een Steen Is Teveel' Someone's Calling - soundscape zoekt - kunstenaar Dedicated to Minsk - soundscape | een avontuur voor je oren Grey Mare's Tail - soundscape Hoge Hakken - Recycled Sound - soundscape A Short Walk - the broadcast soundscape a collab with - Jimmy ThePeach Let’s Dance - a tribute to David - sound design Uit de Zee - soundtrack voor een kunstproject van - Marlijn Franken de Klok van Oldeouwer - soundscape | soundtrack - Marlijn Franken Elevator Voices - tweede generatie soundscape

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2020 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »