Canzona 02 – een dansje van – Hans Jacobi

het dansje dat Hans Jacobi schreef heeft een toevoeging gekregen Canzona 02 – een twee omdat het de tweede versie is – de eerst kon niet door onze beugel – Hans heeft kritisch met me mee geluisterd – hier is:

Canzona 02

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Maatverdeling

het dansje heeft een bijzondere maatverdeling – om je een idee te geven:
eerst 12 maten, dan 3/4 – 2/4 – 5/4 – 2/4 – 3/4 – 5/4 – 3/4 – en zo verder – –

Instrumenten

 • Canzona Caxophone
 • Soft Legato Synth
 • Canzona Rounds Beats
 • Clapping Hands
 • Cinematic Strikes
 • EK-470 Keys
 • Dune 2 Wonder Legato Bass

Credits

 • compositie Hans Jacobi
 • variatie ferrie = differentieel
 • foto Maurice Haak – Haags Uitburo

Links

Twenty First

Le Banquet Celeste - variatie op een compositie van - Olivier Messiaen Glass meets Bach in 2 rooms - een compositie van - Allan J. Cronin Música para LR en el CCB 1 - een variant op een compositie van - Luis Rojas Spiegel im Spiegel - minimal music van - Arvo Pärt Fuga in G Minor - soundtrack Struggle4Life - Hans Kuné Fur Alina | variatie op een compositie van | Arvo Pärt Xote - Braziliaanse volksdans in het kort - José Oscar De Almeida Marques Cradle Variation #3 - Joshua Dowling Vladimir is not going to Heaven - heavy stuff | statement - Olivier Messiaen The Saint and The Sweet - Hans Jacobi The Fascinating Chill - that Music Leaves - Modern Klassiek - Hans Jacobi Another Evening Song - Modern Klassiek - Hans Jacobi Copy&Paste - Minimal Tempo - Hans Jacobi To the Unknown - Modern Klassiek met een ritme sectie - Hans Jacobi Prélude - de Opening - Jan-Willem van Ree A Fruit Fly - struggling against my breath - Hans Jacobi Old Stones - Braziliaanse stemmingen - José Oscar De Almeida Marques Henry's Tune - sound design | ambient - Henry Newbury Summer Evening Contradiction - Pop Song - Hans Jacobi Atomium - een dagje Brussel van - Jan-Willem van Ree Brass Salute for a Transmigration - uit een duizeligheid - Hans Jacobi Steve's Demons - melodische minimal music - Steven Kudlo Epiphany - In memory of - Pierre Boulez Imagination - ambient - Steven Kudlo Mode de Valeurs et d'Intensites - Olivier Messiaen Klein Walsje - Manuel María Ponce Black Horses - soundtrack voor een nieuwe film van Ben Film - Summertime Play Ontferm U! - klassiek thema in een - modern klassieke uitvoering

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

 1. Hans Kuné 6 augustus 2015

  Hallo ferrie,

  Dit is werkelijk een ingewikkeld dansje. Maar wel interessant. Om naar te luisteren. En om te proberen te verzinnen hoe iemand die hier op kan dansen eruit ziet. Ik denk dat je vier of vijf benen moet hebben.

  Hoi

© 2020 Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén

Translate »