handgemaakte muziek uit eigen studio

Canzona 02 – een dansje van – Hans Jacobi

Twenty First

het dansje dat Hans Jacobi schreef heeft een toevoeging gekregen Canzona 02 – een twee omdat het de tweede versie is – de eerst kon niet door onze beugel – Hans heeft kritisch met me mee geluisterd – hier is:

Canzona 02

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Maatverdeling

het dansje heeft een bijzondere maatverdeling – om je een idee te geven:
eerst 12 maten, dan 3/4 – 2/4 – 5/4 – 2/4 – 3/4 – 5/4 – 3/4 – en zo verder – –

Instrumenten

 • Canzona Caxophone
 • Soft Legato Synth
 • Canzona Rounds Beats
 • Clapping Hands
 • Cinematic Strikes
 • EK-470 Keys
 • Dune 2 Wonder Legato Bass

Credits

 • compositie Hans Jacobi
 • variatie ferrie = differentieel
 • foto Maurice Haak – Haags Uitburo

Links

Twenty First

Le Banquet Celeste - variatie op een compositie van Olivier Messiaen Glass meets Bach in 2 rooms Música para LR en el CCB 1 - een variant op een compositie van Luis Rojas Spiegel im Spiegel Fuga in G Minor - soundtrack Struggle4Life Fur Alina Cradle Variation #3 cover Vladimir is not going to Heaven The Saint and The Sweet The Fascinating Chill that Music Leaves Another Evening Song - Modern Klassiek Copy&Paste - Minimal Tempo To the Unknown - Modern Klassiek met een ritme sectie Prélude - de Opening A Fruit Fly – struggling against my breath Old Stones Summer Evening Contradiction cover Atomium Brass Salute for a Transmigration Steve’s Demons Epiphany – In memory of Pierre Boulez Imagination – ambient Mode de Valeurs et d’Intensites – Olivier Messiaen Klein Walsje – Manuel María Ponce Black Horses cover Ontferm U!

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

 1. Hans Kuné 6 augustus 2015

  Hallo ferrie,

  Dit is werkelijk een ingewikkeld dansje. Maar wel interessant. Om naar te luisteren. En om te proberen te verzinnen hoe iemand die hier op kan dansen eruit ziet. Ik denk dat je vier of vijf benen moet hebben.

  Hoi

© 2006 - 2019 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »