handgemaakte muziek uit eigen studio

Pietà Rondo Quadra – semi sacrale muziek voor een kunstinstallatie – samenwerkingsproject

Art Supplies

het semi sacrale stuk Pietà Rondo Quadra is een compositie van Hans Jacobi voor een kunstinstallatie van Hilly Withaar, Henk Westerhof en ferrie = differentieel – een installatie die in komend weekend te zien en te beluisteren is in Wijchen – een gesamtkunstwerk met de cryptische naam:

Pietà Rondo Quadra

natuurlijk hoort daar enige uitleg bij – Pietà is het beeld dat Hilly maakte – Rondo de installatie van Henk – en Quadra het vier kanaals muziekstuk – helaas kan ik je op Audio Log alleen de stereo versie laten horen in twee smaken – maar duurt wel ruim 16 minuten:
de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

filmpje

het filmpje is van Maart van dit jaar op een eerdere expositie – toen zat echter de muziek nog niet in de installatie

Expositie Factory Art Space

Pietà Rondo Quadra Uitnodiging

Pietà Rondo Quadra Uitnodiging

Instrumenten

in dit stuk komen vijf zangers voor – dat zijn

 • Jongen
 • Meisje
 • Sopraan
 • Alt
 • Bariton

en ze zingen soort Latijn – dat kun je enigszins herkennen maar echte zinnen zijn het niet.

Credits

dit project is in een samenwerkingsverband tot stand gekomen met:

 • Compositie Hans Jacobi
 • Variatie ferrie = differentieel
 • Beeld Hilly Withaar
 • Installatie Henk Westerhof

Audio Formaten

voor de liefhebbers en de belangstellenden; dit stuk is beschikbaar op aanvraag in verschillende audio formaten:

 • AC3 surround 5+1 48kHz – 54,1Mb
 • AIFF surround 5+1 6 kanalen 48kHz – 920Mb
 • WAV surround 5+1 6 kanalen 48kHz – 920Mb
 • FLAC stereo 24bits 48kHz – 124,3Mb
 • M4A Apple ACC stereo formaat 48kHz – 22,9Mb

stuur een mailtje of gebruik het contact vormpje, hieronder en vermeld daarin welk audio formaat je wilt ontvangen – de surround versies verstuur ik dan per wetransfer – het emailadres waarop je wilt ontvangen moet dan wel kloppen 😉

Links

Art Supplies

Woerdstock the Dance - kunst en muziek The Wrapping – collaboration project met – Robert Roelink Chain of Thought - een variant op een compositie van - Frederic Rzewsky Medusa - een variatie op een compositie van - Louis Vierne the Making of the Lambert Hills Painting - een variatie op een compositie van - Erik Satie Walking the Dog - een promotie song voor @DNBTH - George Gerswin Medusa Excerpt OST - een variatie op een compositie van - Louis Vierne 3E Secundo - soundtrack voor de tweede Drie Eenheden video - Frederick Rzewski The Ice Song - Original SoundTrack voor een - Kunstproject

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2020 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »