A Short Walk – the broadcast soundscape a collab with – Jimmy ThePeach

A Short Walk is een samenwerkingsproject van Jimmy the Peach en ferrie = differentieel in de vorm van een Audio-Poem Soundscape – gemaakt voor Radiophrenia temporary art radio station in Glasgow Schotland – een half uur durend radio programma gevuld met een avontuurlijk geluidslandschap gebaseerd op het gesproken gedicht van Jimmy

A Short Walk

maar omdat dit stuk een half uur duurt kan het zijn dat het zich niet meteen laat afspelen – er moet namelijk eerst 72Mb aan geluidsbestand worden geladen – dus heb even geduld, niet meteen door clicken naar een andere pagina:

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

A Short Walk is a Journey towards Stilness

Radiophrenia

Radiophrenia Schedule

Radiophrenia Schedule

deed een oproep om werk in te sturen – Radiophrenia is een initatief van Glasgow’s Centre for Contemporary Arts – voor een week lang tijdelijke kunst radio – uitzendingen die zowel ter plekke werden gemaakt als werk dat werd ingestuurd zoals A Short Walk.

A Short Walk werd uitgezonden op 16 April 2015 om 18:30 uur Nederlandse tijd.

Credits

  • Jimmy ThePeach gedicht en voordracht
  • ferrie = differentieel soundscape en regie
  • Katrien Riks voice-over

Links

SoundScapes

Smid | Promesse 2007 | soundscape Vrolijk Gewekt | Voegen Slijpen | Noise Skebilkops Preps OST |  gesamtkunstwerk | video en soundtrack Droomreis Losser | een impressie | Een Steen Is Teveel Someone's Calling | soundscape zoekt kunstenaar Dedicated to Minsk | soundscape | een avontuur voor je oren Grey Mare's Tail - soundscape Hoge Hakken - Recycled Sound - soundscape Steinway Stampede - soundscape Let’s Dance - a tribute to David - sound design Uit de Zee - soundtrack voor een kunstproject van - Marlijn Franken de Klok van Oldeouwer - soundscape | soundtrack - Marlijn Franken Elevator Voices - tweede generatie soundscape

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2020 Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén

Translate »