handgemaakte muziek uit eigen studio

A Short Walk – the broadcast soundscape a collab with – Jimmy ThePeach

SoundScapes

A Short Walk is een samenwerkingsproject van Jimmy the Peach en ferrie = differentieel in de vorm van een Audio-Poem Soundscape – gemaakt voor Radiophrenia temporary art radio station in Glasgow Schotland – een half uur durend radio programma gevuld met een avontuurlijk geluidslandschap gebaseerd op het gesproken gedicht van Jimmy

A Short Walk

maar omdat dit stuk een half uur duurt kan het zijn dat het zich niet meteen laat afspelen – er moet namelijk eerst 72Mb aan geluidsbestand worden geladen – dus heb even geduld, niet meteen door clicken naar een andere pagina:

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

A Short Walk is a Journey towards Stilness

Radiophrenia

A Short Walk schedule

Radiophrenia Schedule

deed een oproep om werk in te sturen – Radiophrenia is een initatief van Glasgow’s Centre for Contemporary Arts – voor een week lang tijdelijke kunst radio – uitzendingen die zowel ter plekke werden gemaakt als werk dat werd ingestuurd zoals A Short Walk.

A Short Walk werd uitgezonden op 16 April 2015 om 18:30 uur Nederlandse tijd.

Credits

  • Jimmy ThePeach gedicht en voordracht
  • ferrie = differentieel soundscape en regie
  • Katrien Riks voice-over

Links

SoundScapes

Smid Promesse 2007 - soundscape Vrolijk Gewekt - Voegen Slijpen - lawaai Skebilkops Preps - soundtrack Droomreis Losser impressie cover Someones Calling Dedicated to Minks Grey Mare’s Tail – soundscape Hoge Hakken - Recycled Sound Steinway Stampede Let's Dance cover Uit de Zee de Klok van Oldeouwer Elevator Voices - tweede generatie soundscape

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2019 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »