handgemaakte muziek uit eigen studio

Prélude – de Opening – Jan-Willem van Ree

Twenty First

een kort stuk als opening – Prélude – is een compositie van Jan-Willem van Ree en hoort in een serie van 5 stukken die de welluidende naam dragen Cantate Secundum Psalmum C

Prélude

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Instrumenten

voor de instrumentatie heb ik voor een bredere opzet gekozen om het effect van een Opening of het eerste muziekstuk wat meer kracht bij te zetten – we beginnen met 1 instrument en er komen er steeds meer bij

 • Gadulka *
 • Alten
 • Hobo
 • Glas Werk (bowls)
 • E-Piano MarkII
 • Cello’s
 • Contra Bassen
 • Trompetten
 • Franse Hoorns
 • Wagner Tuba’s

Credits

 • componist Jan-Willem van Ree
 • variatie ferrie = differentieel
 • foto ferrie = differentieel
 • 2014 Creative Commons BY-NC-SA 4.0

Links

Twenty First

Le Banquet Celeste - variatie op een compositie van - Olivier Messiaen Glass meets Bach in 2 rooms - een compositie van - Allan J. Cronin Música para LR en el CCB 1 - een variant op een compositie van - Luis Rojas Spiegel im Spiegel - minimal music van - Arvo Pärt Fuga in G Minor - soundtrack Struggle4Life - Hans Kuné Fur Alina | variatie op een compositie van | Arvo Pärt Xote - Braziliaanse volksdans in het kort - José Oscar De Almeida Marques Cradle Variation #3 - Joshua Dowling Vladimir is not going to Heaven - heavy stuff | statement - Olivier Messiaen The Saint and The Sweet - Hans Jacobi The Fascinating Chill - that Music Leaves - Modern Klassiek - Hans Jacobi Another Evening Song - Modern Klassiek - Hans Jacobi Copy&Paste - Minimal Tempo - Hans Jacobi To the Unknown - Modern Klassiek met een ritme sectie - Hans Jacobi A Fruit Fly - struggling against my breath - Hans Jacobi Old Stones - Braziliaanse stemmingen - José Oscar De Almeida Marques Henry's Tune - sound design | ambient - Henry Newbury Canzona 02 - een dansje van - Hans Jacobi Summer Evening Contradiction - Pop Song - Hans Jacobi Atomium - een dagje Brussel van - Jan-Willem van Ree Brass Salute for a Transmigration - uit een duizeligheid - Hans Jacobi Steve's Demons - melodische minimal music - Steven Kudlo Epiphany - In memory of - Pierre Boulez Imagination - ambient - Steven Kudlo Mode de Valeurs et d'Intensites - Olivier Messiaen Klein Walsje - Manuel María Ponce Black Horses - soundtrack voor een nieuwe film van Ben Film - Summertime Play Ontferm U! - klassiek thema in een - modern klassieke uitvoering

Verder Bericht

Vorige Bericht

6 Reacties

 1. Ben 22 december 2014

  Mooi stuk Ferrie!

 2. Henk Westerhof 21 december 2014

  Een heerlijke zondagmiddag-verrassing, die naar meer smaakt…

 3. Hans Jacobi 21 december 2014

  Ik kende al de mooie originele versie. Echter ook deze ‘differentiële’ lezing weet aangenaam te verrassen!

© 2006 - 2020 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »