handgemaakte muziek uit eigen studio

A Fruit Fly – struggling against my breath – Hans Jacobi

Twenty First

het hele korte muziekje A Fruit Fly van Hans Jacobi is de laatste song van 2014 – dit ultra ultra korte stuk duurt slechts 23 seconden – dus voor je het weet is het al voorbij – attentie is dus wel geboden 😉

A Fruit Fly

de oorspronkelijk titel die Hans er aan gaf was A Fruit Fly struggling against my breath – is meer dan spreekwoordelijk kort – het leven van een fruitvliegje is dat tenslotte ook, zeker als er tegen blaast.
de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Instrumenten

Hans schreef het stuk voor piano en zo kun je het ook beluisteren op MuseScore – maar ik koos voor:

 • Viool ensemble
 • Klockenspiel
 • E-Piano Mark 1
 • Essential Phase Dune2 base

Credits

 • compositie Hans Jacobi
 • variatie/orkestratie ferrie = differentieel
 • foto Mediterranean Fruit Fly Female Katja Schulz

Links

Twenty First

Le Banquet Celeste - variatie op een compositie van Olivier Messiaen Glass meets Bach in 2 rooms Música para LR en el CCB 1 - een variant op een compositie van Luis Rojas Spiegel im Spiegel Fuga in G Minor - soundtrack Struggle4Life Fur Alina Cradle Variation #3 cover Vladimir is not going to Heaven The Saint and The Sweet The Fascinating Chill that Music Leaves Another Evening Song - Modern Klassiek Copy&Paste - Minimal Tempo To the Unknown - Modern Klassiek met een ritme sectie Prélude - de Opening Old Stones Canzona 02 cover Summer Evening Contradiction cover Atomium Brass Salute for a Transmigration Steve’s Demons Epiphany – In memory of Pierre Boulez Imagination – ambient Mode de Valeurs et d’Intensites – Olivier Messiaen Klein Walsje – Manuel María Ponce Black Horses cover Ontferm U!

Verder Bericht

Vorige Bericht

3 Reacties

 1. Ben 30 december 2014

  Klinkt goed! Ik zie de fruitvlieg al dwarrelen.

 2. Hans Jacobi 29 december 2014

  Heel effectief, mooi met die stuiterende akkoorden, mooi ruige baslijn. Dat lukt me niet op de piano. Arme fruitvlieg.

© 2006 - 2019 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »