handgemaakte muziek uit eigen studio

Grey Mare’s Tail – soundscape

SoundScapes

Grey Mare’s Tail is een soundscape die lokaal werd uitgezonden op het evenement The Dark. Outside. 2014 waar ik op DailyM al melding van maakte – de soundscape mag nu ook hier op Audio Log te horen zijn – hoe dat zit lees je in het bericht op DailyM

Grey Mare’s Tail

Grey Mare’s Tail
de soundscape is uit segmenten opgebouwd die in elkaar overlopen – eerst hoor je het originele geluid dat direct betrekking heeft op de locatie (The Galloway Forest in Schotland) waar het evenement zich afspeelde – direct daarop volgend een bewerking van dat geluid – luister eerst maar even, hieronder staan de beschrijvingen:

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

de Geluidsfragmenten

de volgende fragment werden zowel origineel als bewerkt gebruikt – de volgorde (die niet persé die van onderstaand lijstje hoeft te zijn) bepaald de loop van het geluidsverhaal:

  • Wind in de Dennenbomen
  • Krakend IJs
  • Water Stroomt
  • Voetstappen in de Modder
  • Kettingzaag
  • Oude Klok Tikt
  • Opwinden van de Oude Klok
  • Rivier Stroomt

Credits

  • soundscape ferrie = differentieel
  • foto Jöran Maaswinkel „Glow in the dark”

Links

Update op 5 september 2014

Update 5 oktober 2014

een heel aardig artikel verscheen in de Sunday Post

SoundScapes

Smid Promesse 2007 - soundscape Vrolijk Gewekt - Voegen Slijpen - lawaai Skebilkops Preps soundtrack - gesamtkunstwerk video en soundtrack Droomreis Losser - een impressie 'Een Steen Is Teveel' Someone's Calling - soundscape zoekt - kunstenaar Dedicated to Minsk - soundscape | een avontuur voor je oren Hoge Hakken - Recycled Sound - soundscape A Short Walk - the broadcast soundscape a collab with - Jimmy ThePeach Steinway Stampede - soundscape Let’s Dance - a tribute to David - sound design Uit de Zee - soundtrack voor een kunstproject van - Marlijn Franken de Klok van Oldeouwer - soundscape | soundtrack - Marlijn Franken Elevator Voices - tweede generatie soundscape

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2020 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »