handgemaakte muziek uit eigen studio

Ostinatrio Secundo – Minimal Music van – Anne Ku

Minimalists

Ostinatrio Secundo is een variatie op een compositie van Anne Ku die ze schreef in 2005 op het Conservatorium in Utrecht – het is Minimal Music met een stevig tempo – die goed kan passen als muziek onder een film – je kunt je er zo de stadse taferelen er bij fantaseren

Ostinatrio Secundo

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Instrumenten

hoewel het stuk oorspronkelijk door Anne voor Alto-, Tenor- en Bass Recorder (blokfluiten) werd geschreven als een soort homage aan Canto Ostinato van Simeon ten Holt, heb ik gekozen voor een andere bezetting:

  • Electric Piano Mark II
  • Synthesizer
  • Fretless Bass

Credits

  • composition Anne Ku (2005)
  • variation ferrie = differentieel
  • foto ’La Luz Champagne’ Jöran Maaswinkel

Links

Update 14 juni 2014

een vermelding op het weblog van Anne over Ostinatrio

Minimalists

Dueto para violino e piano - minimal music | soundtrack - Tales Botechia Transfigured Vision V - een compositie van - Eduardo Viñuela Adagietto for Strings - Minimal Music voor de klassieken - Tales Botechia Blunt Tower variations - nieuw minimalisme Repetition Two for Strings - semi-minimal-music Blunt Tower Variation 02

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2019 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »