Ostinatrio Secundo – Minimal Music van Anne Ku

Ostinatrio Secundo

Ostinatrio Secundo is een variatie op een compositie van Anne Ku die ze schreef in 2005 op het Conservatorium in Utrecht – het is Minimal Music met een stevig tempo – die goed kan passen als muziek onder een film – je kunt je er zo de stadse taferelen er bij fantaseren

Ostinatrio Secundo

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Instrumenten

hoewel het stuk oorspronkelijk door Anne voor Alto-, Tenor- en Bass Recorder (blokfluiten) werd geschreven als een soort homage aan Canto Ostinato van Simeon ten Holt, heb ik gekozen voor een andere bezetting:

  • Electric Piano Mark II
  • Synthesizer
  • Fretless Bass

Credits

  • composition Anne Ku (2005)
  • variation ferrie = differentieel
  • foto ’La Luz Champagne’ Jöran Maaswinkel

Links

Update 14 juni 2014

een vermelding op het weblog van Anne over Ostinatrio