Born to be Wild – soundtrack | een nieuwe variatie – John Adams

Born to be Wild is een nieuwe variatie op China Gates van John Adams – een eerdere versie maakte ik voor Henk Westerhofs kunstinstallatie ‘Tribute to the Trees’ – deze blogpost maakt daar melding van.
de soundtrack heeft tevens een nieuwe naam meegekregen:

Born to be Wild

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Screenshots

voor hen die het meest van stilstaande plaatjes houden:

de korte film Born to be Wild

de korte film van Ben met de zelfde naam gaat over de pas geboren wilde dieren die in de Oostvaarderplassen hun plekje in de groep moeten veroveren.
de film van Ben Film:

Credits

  • compositie John Adams
  • variatie ferrie = differentieel
  • MIDI sequence ferrie
  • cineast Ben Film

Links

The Collabs

Tiredness three - samenwerkingsproject met - Henry Newbury Melancholy Afternoon - a collab music project with - Henry Newbury Soundtrack Back in Mind - La Habitación bewerking voor de korte film van - Ben Film 1918VAPTU OST - met en zonder stemmen - de instrumenten Maybe A Goodbye Will Come - een compositie van - Henry Newbury Petit Messe Solonnelle - een variatie voor - Art Chat Podcast Leaving at 8.06 - soundscape voor een kunst-installatie van - Henk Westerhof A New Ground - soundtrack voor Ben's 'A Perfect Day' - Henry Purcell Soundtrack De Wolkenfabriek - voor de korte film van - Hans Kuné Reclaimed Land - soundtrack voor de korte film van - Ben Film Volta - Music for a dance - Hans Jacobi The Cemetery | soundtrack - Once Upon A Time - Luis Rojas Old Friends Out To Pasture - variaties en soundtrack - Marlijn Franken De Boom In  - soundtrack/soundscape Let’s Talk about Los Penasquitos Canyon - soundtrack/video Swing - soundtrack / art-installation

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén

Translate »