GolSon Granular – Experimenteel Lawaai (Noise)

GolSon Granular is een experiment met het hergebruiken van eerder gemaakte muziek – dat is iets wat me al een tijdje bezig houd – het GolSon Granular is zo’n experiment – je kunt dit experiment beschouwen als een voortzetting van het idee achter The Diesel Engine die ik een tijdje geleden maakte – nu dan experimenteel lawaai:

GolSon Granular

voor jouw begrip Granular betekent niets meer of minder dan korrelachtig
de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Credits

  • Cubase DAW
  • Reaktor 5 – Native Instruments
  • Reverb – Flux IRCAM

ingrediënten en links

gemixed in Cubase 7.5

Ambients

Première | seeking for air - een ode aan - Claude Debussy The Diesel Engine - experimentele crossover | ambient the Cracked Wormhole - a recycled ambient Viola - A Miscalculated Ambient - Morton Feldman In The Hallway - ambient | stretch | noise Zeegezicht | Seascape - noise | ambient

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén

Translate »