handgemaakte muziek uit eigen studio

Cradle Variation #3 – Joshua Dowling

Twenty First

Cradle Variation #3 is een variatie op de compositie Cradle Variations van Coranglais in een minimal music stijl – de compositie werd door mij bewerkt met toestemming van Joshua – over de muzikale achtergronden is helaas niet veel te vertellen dus het oordeel komt direct van je oren – luister naar:

Cradle Variation #3

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

de muziek vond ik op de website van MuseScore die ook een zeer handige muziek notatie software brengen waarmee je van bladmuziek in PDF ook MIDI Sequences kunt maken.

Instrumenten

 • Blowing Stratos synth
 • VI Celestia synth
 • Les Paul elektrische gitaar
 • Retrolique Modded Pinstripe synth
 • Latter Sub Bass

Credits

 • Compositie Joshua Dowling (a.k.a. Coranglais)
 • MIDI Sequence & Variation ferrie = differentieel
 • met speciale dank voor de Blender Modeling van Hans Kuné CC 3.0
 • Notation Software MuseScore

Links

meer tracks op dit album

Twenty First

Le Banquet Celeste - variatie op een compositie van - Olivier Messiaen Glass meets Bach in 2 rooms - een compositie van - Allan J. Cronin Música para LR en el CCB 1 - een variant op een compositie van - Luis Rojas Spiegel im Spiegel - minimal music van - Arvo Pärt Fuga in G Minor - soundtrack Struggle4Life - Hans Kuné Fur Alina | variatie op een compositie van | Arvo Pärt Xote - Braziliaanse volksdans in het kort - José Oscar De Almeida Marques Vladimir is not going to Heaven - heavy stuff | statement - Olivier Messiaen The Saint and The Sweet - Hans Jacobi The Fascinating Chill - that Music Leaves - Modern Klassiek - Hans Jacobi Another Evening Song - Modern Klassiek - Hans Jacobi Copy&Paste - Minimal Tempo - Hans Jacobi To the Unknown - Modern Klassiek met een ritme sectie - Hans Jacobi Prélude - de Opening - Jan-Willem van Ree A Fruit Fly - struggling against my breath - Hans Jacobi Old Stones - Braziliaanse stemmingen - José Oscar De Almeida Marques Henry's Tune - sound design | ambient - Henry Newbury Canzona 02 - een dansje van - Hans Jacobi Summer Evening Contradiction - Pop Song - Hans Jacobi Atomium - een dagje Brussel van - Jan-Willem van Ree Brass Salute for a Transmigration - uit een duizeligheid - Hans Jacobi Steve's Demons - melodische minimal music - Steven Kudlo Epiphany - In memory of - Pierre Boulez Imagination - ambient - Steven Kudlo Mode de Valeurs et d'Intensites - Olivier Messiaen Klein Walsje - Manuel María Ponce Black Horses - soundtrack voor een nieuwe film van Ben Film - Summertime Play Ontferm U! - klassiek thema in een - modern klassieke uitvoering

Verder Bericht

Vorige Bericht

3 Reacties

 1. geert e. willems 28 april 2014

  Weer heel verrassend, Hans. Roept herinneringen op aan Willem Breuker life in de Jazzclub boven de Mambo bar bij de Ebbingebrug…. jaren 60…

  • Hans Kuné 29 april 2014

   Hallo Geert, de muziek is niet van mij hoor. Die is van ferrie = differentieel. Ik heb alleen met het coverplaatje geholpen. Maar de muziek is inderdaad verrassend.

  • ferrie = differentieel 29 april 2014 — Berichtauteur

   Hans maakte die prachtige glanzende bollekes, bekend als Newton’s Cradle – maar in de weerspiegeling zie je ook weer een ‘Human Cradle’ – – al met al dus een ‘Cradle im Cradle’

© 2006 - 2020 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »