Spiegel im Spiegel – minimal music van – Arvo Pärt

Spiegel im Spiegel gaat over reflectie deze moderne minimal music compositie van Arvo Pärt stond al heel lang op mijn verlanglijstje, maar zoals dat gaat was het moment er niet nu wel want met enige trots presenteer ik mijn variatie op

Spiegel im Spiegel

In verband met recente ontwikkelingen op het gebied van Auteursrechten is deze track niet meer beschikbaar

Wil je hem alsnog beluisteren stuur dan even een berichtje

de Variatie

voor de keuze van de meeste instrumenten heb ik de originele compositie van Arvo Pärt gevolgd met een paar kleine uitzonderingen

 • 1e Viool
 • 2e Viool of Viola
 • Mark 1 elektrische piano
 • Cello
 • Contra bas
 • zachte elektronische Bas

uiteraard bevinden de strijkers zich in een andere ruimte dan het toestenbord en de elektronische bas
om die verschillen ook daadwerkelijk te horen is het van harte aanbevolen om een koptelefoon op te zetten tijdens het luisteren.

Credits

 • variatie ferrie = differentieel
 • compositie Arvo Pärt
 • bladmuziek R. Cavalinni
 • foto Marc Dittrich

Links

Twenty First

Le Banquet Celeste - variatie op een compositie van - Olivier Messiaen Glass meets Bach in 2 rooms - een compositie van - Allan J. Cronin Música para LR en el CCB 1 - een variant op een compositie van - Luis Rojas Fuga in G Minor - soundtrack Struggle4Life - Hans Kuné Fur Alina | variatie op een compositie van | Arvo Pärt Xote - Braziliaanse volksdans in het kort - José Oscar De Almeida Marques Cradle Variation #3 - Joshua Dowling Vladimir is not going to Heaven - heavy stuff | statement - Olivier Messiaen The Saint and The Sweet - Hans Jacobi The Fascinating Chill - that Music Leaves - Modern Klassiek - Hans Jacobi Another Evening Song - Modern Klassiek - Hans Jacobi Copy&Paste - Minimal Tempo - Hans Jacobi To the Unknown - Modern Klassiek met een ritme sectie - Hans Jacobi Prélude - de Opening - Jan-Willem van Ree A Fruit Fly - struggling against my breath - Hans Jacobi Old Stones - Braziliaanse stemmingen - José Oscar De Almeida Marques Henry's Tune - sound design | ambient - Henry Newbury Canzona 02 - een dansje van - Hans Jacobi Summer Evening Contradiction - Pop Song - Hans Jacobi Atomium - een dagje Brussel van - Jan-Willem van Ree Brass Salute for a Transmigration - uit een duizeligheid - Hans Jacobi Steve's Demons - melodische minimal music - Steven Kudlo Epiphany - In memory of - Pierre Boulez Imagination - ambient - Steven Kudlo Mode de Valeurs et d'Intensites - Olivier Messiaen Klein Walsje - Manuel María Ponce Black Horses - soundtrack voor een nieuwe film van Ben Film - Summertime Play Ontferm U! - klassiek thema in een - modern klassieke uitvoering

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén

Translate »