Reclaimed Land – soundtrack voor de korte film van – Ben Film

voor de korte film van Ben FilmReclaimed Land‘ maakte ik een een soundtrack gebaseerd op een compositie van Henry Newbury ‘Stars And That’ – maar ook de geluidseffecten en het masteren van de soundtrack.

Stars And That

het originele stuk is een improvisatie op piano door Henry Newbury, waarvan ik de MIDI bewerkte tot een variatie met 8 instrumenten – de bewerking:

de originele versie van Henry

de soundtrack in de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

originele uitvoering

door Henry Newbury

De Instrumenten

 • Synth – high twinkles
 • The Glass Armonica – GlassWorks2
 • Bandoneon – Guillermo Guareschi, Argentina
 • Philicorda GM751 – keys
 • Violin ensemble
 • Cello’s
 • Fretless Bass
 • Drums

korte film Reclaimed Land

Credits

 • componist Henry Newbury
 • variatie ferrie = differentieel
 • cineast Ben Film

links

The Collabs

Tiredness three | samenwerkingsproject| Henry Newbury Melancholy Afternoon | samenwerkingsproject met | Henry Newbury Soundtrack Back in Mind | La Habitación bewerking voor de korte film | Ben Film 1918VAPTU OST | met en zonder stemmen | de instrumenten Maybe A Goodbye Will Come | een compositie van | Henry Newbury Petit Messe Solonnelle - een variatie voor - Art Chat Podcast Leaving at 8.06 | soundscape voor een kunst-installatie van | Henk Westerhof A New Ground | soundtrack voor Ben's 'A Perfect Day' | Henry Purcell Soundtrack De Wolkenfabriek | voor de korte film van | Hans Kuné Born to be Wild - soundtrack | een nieuwe variatie - John Adams Volta - Music for a dance - Hans Jacobi The Cemetery | soundtrack - Once Upon A Time - Luis Rojas Old Friends Out To Pasture - variaties en soundtrack - Marlijn Franken De Boom In | soundtrack/soundscape Let’s Talk about Los Penasquitos Canyon | soundtrack/video Swing | soundtrack / art-installation | Marlijn Franken

Verder Bericht

Vorige Bericht

2 Reacties

 1. Ben 6 januari 2014

  Mooie pagina Ferrie. Alles mooi bijeen, voorzien van informatie. De samenwerking heeft een prachtige film opgeleverd. Bedankt

  • ferrie = differentieel 6 januari 2014 — Berichtauteur

   dank je Ben – samenwerken is wat ik toch het liefste doe – en dank voor je geduld

© 2006 - 2020 Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén

Translate »