handgemaakte muziek uit eigen studio

Soundtrack De Wolkenfabriek – voor de korte film van – Hans Kuné

The Collabs

Hans Kuné maakt semi-realistische animatie films – zijn eerdere werk kun je op zijn vimeo-account zien – voor de korte film de Wolkenfabriek vroeg hij me een soundtrack te maken – daarvoor koos hij een compositie van Luis Rojas.

Soundtrack De Wolkenfabriek

voor de soundtrack kozen we een compositie van Luis RojasDos visiones apresuradas de la misma cosa‘ uit 1988 – de originele uitvoering kun je op soundcloud vinden – hoofdzakelijk wijkt deze variatie af van het origineel in de keuze van de instrumenten – blaasinstrumenten passen volgens mij beter bij deze film dan de originele strijkers.

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Screenshots uit de Film

over Hans

Hans is een bescheiden man – geen grote verhalen – op zijn vimeo-account zegt hij:

I bought a video camera and downloaded Blender and try to mix 3D imagination with images of the camera.

Credits

  • componist Luis Rojas
  • variatie en mixage ferrie = differentieel
  • cineast Hans Kuné

Links

The Collabs

Tiredness Three cover Melancholy Afternoon Soundtrack voor de korte film Back in Mind 1918VAPTU OST Maybe A Goodbye Will Come – by Henry Newbury Petit Messe Solonnelle cover Leaving at 8.06 - soundscape voor een kunst-installatie A New Ground Reclaimed Land - soundtrack Born to be Wild soundtrack Volta - Music for a dance The Cemetery Soundtrack Old Friends Out To Pasture De Boom In - soundtrack/soundscape Let's Talk About Los Penasquitos Canyon cover Swing soundtrack cover

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2019 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »