handgemaakte muziek uit eigen studio

Minstrels for Brass #8 – voor het album Preludes – Claude Debussy

Preludes

Minstrels for Brass is deel 8 van het album Preludes met composities van Claude Debussy waarmee de serie compleet is – alle 8 tracks werden oorspronkelijk voor piano geschreven maar door mij bewerkt voor blazers – de midi sequences die aan de basis van de bewerkingen staan werden beschikbaar gesteld door Jeruen C. Dery – alle acht tracks zijn ook bewerkt voor piano en elektrische piano.

Minstrels for Brass

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Instrumenten

voor deze uitvoering gebruikte ik de volgende instrumenten

  • 1e Trompet
  • 2e Trompet
  • Franse Hoorn – 2X
  • Trombone – 2X
  • Tuba – 2X

Credits

  • componist Claude Debussy
  • variatie ferrie = differentieel
  • midi sequence by Jeruen C. Dery (with kind permission)
  • de afbeelding is een openbaar schilderij van Claude Debussy

Links

Claude Debussy Preludes cover

Album Preludes

voor film en video

alle acht tracks kunnen gebruikt worden voor film en video, maar zijn ook geschikt als illustratie voor een kunstwerk – een andere manier van presenteren dan de gebruikelijke – als je interesse hebt stuur even een berichtje in de vorm van een reactie op één van de tracks of via het contact formulier op de site.

Preludes

Voiles | zeilen - uit de Preludes boek 1 en 2 - Claude Debussy La Puerta del Vino for Brass #2 - voor het album Preludes - Claude Debussy La Cathédrale engloutie for Brass #3 - voor het album Preludes - Claude Debussy Feuilles mortes for Brass #4 - voor het album Preludes - Claude Debussy La fille aux cheveux de lin for Brass #5 - voor het album Preludes - Claude Debussy Canope for Brass #6 - voor het album Preludes - Claude Debussy Des pas sur la neige for Brass #7 - voor het album Preludes - Claude Debussy

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2020 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »