handgemaakte muziek uit eigen studio

Canope for Brass #6 – voor het album Preludes – Claude Debussy

Preludes

Canope for Brass is deel 6 van het album Preludes met composities van Claude Debussy – een Canope is een Egyptische vaas met een kop erop – de koppen van de Vier Zonen van Horus – een beetje vreemd ding.

Canope for Brass

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Instrumenten

voor deze uitvoering gebruikte ik de volgende instrumenten:

  • 1e Trompet
  • 2e Trompet
  • Franse Hoorn – 2X
  • Trombone – 2x
  • Tuba – 2x

Credits

  • componist Claude Debussy
  • variatie ferrie = differentieel
  • midi sequence by Jeruen C. Dery (with kind permission)

Links

Claude Debussy Preludes cover

Album Preludes

voor film en video

alle acht tracks kunnen gebruikt worden voor film en video, maar zijn ook geschikt als illustratie voor een kunstwerk – een andere manier van presenteren dan de gebruikelijke – als je interesse hebt stuur even een berichtje in de vorm van een reactie op één van de tracks of via het contact formulier op de site.

Preludes

Voiles | zeilen - uit de Preludes boek 1 en 2 - Claude Debussy La Puerta del Vino for Brass #2 - voor het album Preludes - Claude Debussy La Cathédrale engloutie for Brass #3 - voor het album Preludes - Claude Debussy Feuilles mortes for Brass #4 - voor het album Preludes - Claude Debussy La fille aux cheveux de lin for Brass #5 - voor het album Preludes - Claude Debussy Des pas sur la neige for Brass #7 - voor het album Preludes - Claude Debussy Minstrels for Brass #8 - voor het album Preludes - Claude Debussy

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2019 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »