handgemaakte muziek uit eigen studio

A New Ground – soundtrack voor Ben’s ‘A Perfect Day’ – Henry Purcell

The Collabs

de soundtrack ‘A New Ground‘ gemaakt op verzoek van en voor Ben Film’s laatste korte film A Perfect Day die je hieronder kunt bekijken – voor deze film heb ik voor een Baroque stuk gekozen – A New Ground is van de hand van Henry Purcell oorspronkelijk geschreven voor klavecimbel maar ik heb gekozen voor een strijkkwartet:

A New Ground

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Instrumenten

 • 1e viool
 • 2e viool
 • Cello
 • Contrabas

het begin en eind spelen zich in de verte af – net zo dromerig en wazig als de beelden zijn waar Ben z’n film mee begint.

Credits

 • Componist Henry Purcell
 • variatie ferrie = differentieel
 • MIDI sequence door David Cooke – public domain
 • korte film Ben Film

Screenshots

korte film ‘A Perfect Day’

Links

The Collabs

Tiredness three - samenwerkingsproject met - Henry Newbury Melancholy Afternoon - a collab music project with - Henry Newbury Soundtrack Back in Mind - La Habitación bewerking voor de korte film van - Ben Film 1918VAPTU OST - met en zonder stemmen - de instrumenten Maybe A Goodbye Will Come - een compositie van - Henry Newbury Petit Messe Solonnelle - een variatie voor - Art Chat Podcast Leaving at 8.06 - soundscape voor een kunst-installatie van - Henk Westerhof Soundtrack De Wolkenfabriek - voor de korte film van - Hans Kuné Reclaimed Land - soundtrack voor de korte film van - Ben Film Born to be Wild - soundtrack | een nieuwe variatie - John Adams Volta - Music for a dance - Hans Jacobi The Cemetery | soundtrack - Once Upon A Time - Luis Rojas Old Friends Out To Pasture - variaties en soundtrack - Marlijn Franken De Boom In - soundtrack/soundscape Let’s Talk about Los Penasquitos Canyon - soundtrack/video Swing - soundtrack / art-installation

Verder Bericht

Vorige Bericht

3 Reacties

 1. Sherry Friedrichs 29 juli 2013

  A perfect day, indeed! Whenever
  I need to relax, I’ll watch this.

 2. Sjoerd 28 juli 2013

  Mooi stukje werk….

© 2006 - 2019 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »