Ferrie's Audio Collectie

Domilagui Shabala
makes no sense
interpretatie Allan J. Cronin

die overbekende minimalistische componist schreef ooit, lang geleden, Einstein on the Beach – daar komt dit stuk oorspronkelijk uit – maar omdat er zoveel aan is veranderd laten we dat maar voor wat het is – het stuk kreeg daarom ook een nieuwe naam:

Domilagui Shabala

Domilagui is een bewerking van Allan J. Cronin, Amerikaans componist en muzikant, die de ook de midi sequence maakte – gebaseerd op die bewerking heb ik mijn eigen variatie gemaakt – je kunt in dit geval dus van ‘recycled music’ spreken.

luister naar de 44.1kHz M4A Audio Stream voor zowel in-ear als over-ear phones

Instrumenten

 • Fairy Vox synth
 • Stage Piano
 • Voices of Passion from India
 • Heavy FM Bass
 • Wagner Drums
 • Tom Tom’s

Shabala – Urban Dictionary

oorspronkelijk uit de stad Ohio Farm Town in Mount Vernon werd een willekeurig personage aangeduid als “Shmonkle” die de term “Shabala” bedacht. Het was zo willekeurig als de hel, maar iedereen was totaal van de kook.

Photo: Library of Congress – George Washington, Commander-in-Chief of American forces in the Revolutionary War and the first President of the United States, called Mount Vernon home for more than 40 years. George Washington and his wife Martha Washington lived at Mount Vernon, which is now the most popular historic estate in America. Situated along the Potomac River in Northern Virginia, Mount Vernon is just 16 miles south of Washington, D.C.

Credits

 • adaptatie en MIDI sequence Allan J. Cronin
 • variatie ferrie = differentieel
 • foto Mount Vermont

Links

Maximum

het album Maximum ontstond als soort tegenwicht tegen de serie "Minimal Music" die de afgelopen tijd een bewerking ondergingen

 1. Lasoldogui <br /> Count to Eight if you can <br /> interpretatie Allan J. Cronin
 2. Music in Similar Motion <br /> laat je bewegen <br /> interpretatie Allan J. Cronin

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2005 - 2024 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén