Domilagui Shabala – makes no sense

Philip Glass schreef ooit, lang geleden, Einstein on the Beach – daar komt dit stuk oorspronkelijk uit – maar omdat er zoveel aan is veranderd laten we dat maar voor wat het is – het stuk kreeg daarom ook een nieuwe naam:

Domilagui Shabala

Domilagui is een bewerking van Allan J. Cronin, Amerikaans componist en muzikant, die de ook de midi sequence maakte – gebaseerd op die bewerking heb ik mijn eigen variatie gemaakt – je kunt in dit geval dus van ‘recycled music’ spreken.
de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Instrumenten

 • Fairy Vox synth
 • Stage Piano
 • Voices of Passion from India
 • Heavy FM Bass
 • Wagner Drums
 • Tom Tom’s

Shabala – Urban Dictionary

oorspronkelijk uit de stad Ohio Farm Town in Mount Vernon werd een willekeurig personage aangeduid als “Shmonkle” die de term “Shabala” bedacht. Het was zo willekeurig als de hel, maar iedereen was totaal van de kook.

Photo: Library of Congress – George Washington, Commander-in-Chief of American forces in the Revolutionary War and the first President of the United States, called Mount Vernon home for more than 40 years. George Washington and his wife Martha Washington lived at Mount Vernon, which is now the most popular historic estate in America. Situated along the Potomac River in Northern Virginia, Mount Vernon is just 16 miles south of Washington, D.C.

Credits

 • compositie by Philip Glass
 • adaptatie by Allan J. Cronin
 • variation ferrie = differentieel
 • foto Mount Vermont

Links

 1. Pingback: Recycled Music - de derde generatie van een stuk muziek - DailyM

 2. Pingback: SoundCloud doet het goed - Music in Similar Motion - beter - DailyM

Reactie-mogelijkheid is gesloten