handgemaakte muziek uit eigen studio

Someone’s Calling – soundscape zoekt – kunstenaar

SoundScapes

deze soundscape ‘Someone’s Calling’ roept om in een kunstwerk te worden gevoegd – welke kunstenaar laat zich uitdagen om deze soundscape in zijn kunstwerk te verwerken – laat een bericht achter als je het wilt proberen.

Someone’s Calling

deze soundscape wil graag in een kunstwerk wonen – welke kunstenaar durft het aan?
de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Credits

  • soundscape ferrie = differentieel
  • foto: Someone’s Calling by ferrie = differentieel

Link

SoundScapes

Smid Promesse 2007 - soundscape Vrolijk Gewekt - Voegen Slijpen - lawaai Skebilkops Preps - soundtrack Droomreis Losser impressie cover Dedicated to Minks Grey Mare’s Tail – soundscape Hoge Hakken - Recycled Sound A Short Walk Steinway Stampede Let's Dance cover Uit de Zee de Klok van Oldeouwer Elevator Voices - tweede generatie soundscape

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2019 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »