Tiredness three | samenwerkingsproject| Henry Newbury

Tiredness three vindt zijn oorsprong op SoundCloud – dat is een bonte verzameling van allerlei vogels die van muziek houden. met vele stijlen en soorten waar een ieder wel iets leuks aan treft.

Tiredness three

zo vond ik Henry Newbury en zijn mood music “tiredness is sometimes a 3 chord tune” by Henry Newbury
het origineel vond ik direct al erg fraai en dacht: daar maak ik een strijkje bij met veel cello
versie drie is het uiteindelijk geworden
luister:
de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Credits

  • compositie Henry Newbury
  • variatie ferrie = differentieel
  • cineast van S’Agora – Ben Film
  • screenshot uit de Ben Film S’Agoro

Links

Film

S’Agaro van Ben Film

The Collabs

Melancholy Afternoon | samenwerkingsproject met | Henry Newbury Soundtrack Back in Mind | La Habitación bewerking voor de korte film | Ben Film 1918VAPTU OST | met en zonder stemmen | de instrumenten Maybe A Goodbye Will Come | een compositie van | Henry Newbury Petit Messe Solonnelle - een variatie voor - Art Chat Podcast Leaving at 8.06 | soundscape voor een kunst-installatie van | Henk Westerhof A New Ground | soundtrack voor Ben's 'A Perfect Day' | Henry Purcell Soundtrack De Wolkenfabriek | voor de korte film van | Hans Kuné Reclaimed Land - soundtrack voor de korte film van - Ben Film Born to be Wild - soundtrack | een nieuwe variatie - John Adams Volta - Music for a dance - Hans Jacobi The Cemetery | soundtrack - Once Upon A Time - Luis Rojas Old Friends Out To Pasture - variaties en soundtrack - Marlijn Franken De Boom In | soundtrack/soundscape Let’s Talk about Los Penasquitos Canyon | soundtrack/video Swing | soundtrack / art-installation | Marlijn Franken

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2020 Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén

Translate »