handgemaakte muziek uit eigen studio

3EQuartet – een variatie op een compositie van – Frederic Rzewski

AT4Vi II

3EQuartet is de vierde variatie gebaseerd op ‘No Place To Go But Around een compositie van Frederic Rzewski is dit keer het tweede deel van het stuk

3EQuartet

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

het eerste deel gebruikte ik voor de andere drie delen:

Instrumenten

gebruikte instrumenten in deze vierde zijn:

 • Celesta
 • Acoustische Bas
 • Virtual Bells
 • 3 stemmen – zangeressen

Credits

 • compositie Frederic Rzewski
 • variatie ferrie = differentieel
 • Drie Eenheden kunstinstallatie
 • technische assistentie Maarten E.
 • screenshot uit de video

filmpje

Gezamtkunstwerk Drie Eenheden

 • Jacob Bos
 • Paul Borggreve
 • ferrie = differentieel

Links

AT4Vi II

drie soundscapes - voor kunstinstallaties van - Erik Sok Original Sound Track 'Need the Sun' - Jorge Franganillo Premiere Communion de la Vierge - Olivier Messiaen Procession - collab-shortfilm-project - César Frank Radio Interference - soundtrack voor 'Drie Eenheden' - Frederick Rzewski 3E Terzetto - een variatie - Frederick Rzewski Borderlight - mastering soundtrack voor - Lennart Vader Secret Garden - soundtrack Skating on Ice - bewerking van V()2B van Luis Rojas - voor Ben Films Après un Rêve #2 - soundtrack voor de film - Inge van René Wouters First Time Paris - soundtrack voor een korte film van - Ben Film Android's Sonata - soundtrack | soundeffects | mixing - Kiyun Sung Deep Down a Needle - soundtrack voor Gaswinning and Earthquakes - Hans Kuné It's My Cell Phone - muziek voor film | Kampala, Uganda - Julian Nabunya Viola - soundtrack | ambient - Morton Feldman Seascape - soundtrack voor een film van - Ronald Frost Soundtrack - voor de korte film - Frozen van Ben Film

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2020 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »