handgemaakte muziek uit eigen studio

soundtrack ‘Misty Too’ – voor de film ‘It came out of the mist’ – Steve Reich

AT4Vi

het beeldschone camerawerk van Ben vroeg haast wel om een soundtrack ruw weg gebaseerd op de minimal music van Steve Reich is het een variatie geworden op Piano Phase voorafgegaan door een stretch van een Heidelberger drukmachine – geluid en variatie speciaal gemaakt voor deze film

Soundtrack Misty Too

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Instrumenten

 • Bel
 • Heidelberger drukmachine
 • Misthoorn
 • Fretless Bass
 • Pulsation Choir
 • Saturated Air Mod synth
 • Percussion Kit

Video

en dan is er natuurlijk de combinatie met beeld:

Credits

 • compositie Steve Reich
 • variatie ferrie = differentieel
 • cineast Ben Film

Links

AT4Vi

Woensdag - een merkwaardig muziekje werd toch soundtrack The Ultimate Shifter - soundtrack voor - Dutch Cowgirls A Day in the Park - soundtrack voor een homevideo GoedMis AC wint Prix'd Albert - soundtrack voor een kunstenaarscollectief ricotta - soundtrack voor een homevideo - EUDK Sneaky Bag - soundtrack voor een video van - Pascal Suspense - soundtrack Ogive #1 - soundtrack voor een video - Erik Satie Ogive #1 - MP3 surround - Erik Satie Not So Minimal - soundtrack voor een video van - Maurits Burgers Transparant - soundtrack voor een video van - Jacob Bos de Polder - soundtrack voor - Riann Mollitude - soundtrack voor een kunstfilm van Riann - Frederic Rzewski Thermen WellBeing - soundtrack feestje - soundtrack voor een privé video Browny's Winter OST - soundtrack voor een korte film van - Ben Film Dutch Summer Night - soundtrack voor @JeeeM

Verder Bericht

Vorige Bericht

3 Reacties

 1. Joke Vingerhoed 26 juli 2011

  Wat een prachtige melancholieke sfeer in film en muziek! Heb de mist gevoeld, “hoorde” het schip naderbij komen … Prachtige opbouw!!! Hier geldt: 1+1=3

 2. Ben 21 juli 2011

  Dank je wel Anneke! Het was leuk en goed om er samen aan te werken en dan tot een mooi product te komen.

 3. anneke van de kassteele 21 juli 2011

  In één woord….PRACHTIG !!!

© 2006 - 2019 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »