handgemaakte muziek uit eigen studio

Big Ego 2 – minimal can grow – Philip Glass

Minimalistics

Big Ego 2 is een soundtrack voor een HD camera test van een Leica D-LUX 5 maar beland uiteindelijk in het album Minimalistics en kreeg de naam mee

Big Ego 2

In verband met recente ontwikkelingen op het gebied van Auteursrechten is deze track niet meer beschikbaar

Wil je hem alsnog beluisteren stuur dan even een berichtje

de Compositie

het stuks is een compositie van Philip Glass voor een project met met verschillende artiesten, zoals Patty Smith, Laura Anderson, William S. Burroughs en vele anderen dat werd opgenomen in de Big Apple Studio’s in New York op 29 april 1977

de Variatie

deze variatie is gebaseerd op het originele pianospel van Philip Glass maar dan behoorlijk stevig bewerkt en georkestreerd. Philip had en heeft nog steeds de gewoonte om lekker slordig en naast de maat te spelen en dat geeft problemen bij filmmuziek.

de Video

en dan het filmpje natuurlijk:

Credits

  • compositie Philip Glass
  • camera, montage en variatie ferrie = differentieel

Links

Minimalistics

Mad Rush - minimal music - Philip Glass Dance VIII - searching for harmony in the dance - Philip Glass Metamorphosis 1 - minimal music variatie - Philip Glass Metamorphosis 2 - een variatie - Philip Glass Mad Rush Movement - een variatie - Philip Glass Metamorphosis 3 - een variatie - Philip Glass Metamorphosis 4 - een straf tempo - Philip Glass The Opening - de korte en de lange versie - Philip Glass The Opening XL - duet with my neigh-bird - Philip Glass Music for 18 Musicians - een variatie op een compositie van - Steve Reich

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2020 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »