handgemaakte muziek uit eigen studio

feestje – soundtrack voor een privé video

AT4Vi

feestje is een soundtrack voor een privé video – en die krijgt de naam

Feestje – Celebrate

foto van het taartje is van @JeeeM op en vanwege zijn verjaardag dat natuurlijk uitgebreid gevierd moest worden.
de video heeft overigens niets met zijn verjaardag te maken, maar dat is weer een heel ander verhaal.
het gaat alleen maar over het muziekje – – –
de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Instrumenten

  • Glockenspiel
  • Bass Organ
  • Japanese Katana Drums

Credits

  • foto Jöran Maaswinkel
  • artwork en sound ferrie = differentieel

Link

AT4Vi

Woensdag - een merkwaardig muziekje werd toch soundtrack The Ultimate Shifter - soundtrack voor - Dutch Cowgirls A Day in the Park - soundtrack voor een homevideo GoedMis AC wint Prix'd Albert - soundtrack voor een kunstenaarscollectief ricotta - soundtrack voor een homevideo - EUDK Sneaky Bag - soundtrack voor een video van - Pascal Suspense - soundtrack Ogive #1 - soundtrack voor een video - Erik Satie Ogive #1 - MP3 surround - Erik Satie Not So Minimal - soundtrack voor een video van - Maurits Burgers Transparant - soundtrack voor een video van - Jacob Bos de Polder - soundtrack voor - Riann Mollitude - soundtrack voor een kunstfilm van Riann - Frederic Rzewski Thermen WellBeing - soundtrack Browny's Winter OST - soundtrack voor een korte film van - Ben Film Dutch Summer Night - soundtrack voor @JeeeM soundtrack 'Misty Too' - voor de film 'It came out of the mist' - Steve Reich

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2020 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »