handgemaakte muziek uit eigen studio

Thermen WellBeing – soundtrack

AT4Vi

de promotievideo van Thermen WellBeing – naar een idee van Astrid Kesler – heeft een soundtrack

Thermen WellBeing – soundtrack

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Instrumenten

 • Big Booms
 • Fast Beat
 • Trompet sectie
 • Mariachi drums
 • Jacaranda shaker
 • Fretles bass
 • Verschillende elektrische gitaren
 • Drums

Voice-over

 • Astrid Kesler

Thermen

het ontwerp van de thermen is van Ron Stappenbelt van Ron Huiseninterieur en zou er zo uit moeten gaan zien

Credits

 • illustratie en stem Astrid Kessler
 • interieur ontwerp Ron Stappenbelt
 • soundtrack van ferrie = differentieel

AT4Vi

Woensdag - een merkwaardig muziekje werd toch soundtrack The Ultimate Shifter - soundtrack voor - Dutch Cowgirls A Day in the Park - soundtrack voor een homevideo GoedMis AC wint Prix'd Albert - soundtrack voor een kunstenaarscollectief ricotta - soundtrack voor een homevideo - EUDK Sneaky Bag - soundtrack voor een video van - Pascal Suspense - soundtrack Ogive #1 - soundtrack voor een video - Erik Satie Ogive #1 - MP3 surround - Erik Satie Not So Minimal - soundtrack voor een video van - Maurits Burgers Transparant - soundtrack voor een video van - Jacob Bos de Polder - soundtrack voor - Riann Mollitude - soundtrack voor een kunstfilm van Riann - Frederic Rzewski feestje - soundtrack voor een privé video Browny's Winter OST - soundtrack voor een korte film van - Ben Film Dutch Summer Night - soundtrack voor @JeeeM soundtrack 'Misty Too' - voor de film 'It came out of the mist' - Steve Reich

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2020 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »