handgemaakte muziek uit eigen studio

Mollitude – soundtrack voor een kunstfilm van Riann – Frederic Rzewski

AT4Vi

Mollitude werd een soundtrack voor een video van Riann – voor haar project Heavenly – die video staat helemaal onderaan dit bericht

Mollitude

mijn variatie heet: Mollitude – the Steam Engine arrives

de MP3 versie voor de laptop en iPhone/iPad speakers

Credits

  • compositie Frederic Anthony Rzewski voor Molly Barth in 2006
  • MIDI sequence Pierre Gouin
  • variatie en fotobewerking differentieel
  • foto Jöran Maaswinkel

Links

video

AT4Vi

Woensdag - een merkwaardig muziekje werd toch soundtrack The Ultimate Shifter - soundtrack voor - Dutch Cowgirls A Day in the Park - soundtrack voor een homevideo GoedMis AC wint Prix'd Albert - soundtrack voor een kunstenaarscollectief ricotta - soundtrack voor een homevideo - EUDK Sneaky Bag - soundtrack voor een video van - Pascal Suspense - soundtrack Ogive #1 - soundtrack voor een video - Erik Satie Ogive #1 - MP3 surround - Erik Satie Not So Minimal - soundtrack voor een video van - Maurits Burgers Transparant - soundtrack voor een video van - Jacob Bos de Polder - soundtrack voor - Riann Thermen WellBeing - soundtrack feestje - soundtrack voor een privé video Browny's Winter OST - soundtrack voor een korte film van - Ben Film Dutch Summer Night - soundtrack voor @JeeeM soundtrack 'Misty Too' - voor de film 'It came out of the mist' - Steve Reich

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2020 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »