Sneaky Bag – soundtrack voor een video van – Pascal

Sneaky Bag is een soundtrack voor een video van Pascal Scheffers – over kinderspeelgoed dat ook leuk is voor grote mensen

Sneaky Bag

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

over de samenwerking

een screenshot van de video van Pascal.
de song is dan wel kort 1:20 minuten,
maar de samenwerking smaakt naar meer.
knip en plak werk is van Pascal.
homevideo sfeertje in de soundtrack Sneaky Bag:

Instruments

  • Drums
  • Basgitaar
  • Rockgitaar
  • Orgeltje
  • Ambient affect

Tempo

  • tempo van deze soundtrack is 93 BPM

de korte film

en dan de video:

Credits

  • cineast Pascal Scheffers
  • soundtrack ferrie = differentieel

Links

AT4Vi

Woensdag - een merkwaardig muziekje werd toch soundtrack The Ultimate Shifter - soundtrack voor - Dutch Cowgirls A Day in the Park - soundtrack voor een homevideo GoedMis AC wint Prix'd Albert - soundtrack voor een kunstenaarscollectief ricotta - soundtrack voor een homevideo - EUDK Suspense - soundtrack Ogive #1 - soundtrack voor een video - Erik Satie Ogive #1 - MP3 surround - Erik Satie Not So Minimal - soundtrack voor een video van - Maurits Burgers Transparant - soundtrack voor een video van - Jacob Bos de Polder - soundtrack voor - Riann Mollitude - soundtrack voor een kunstfilm van Riann - Frederic Rzewski Thermen WellBeing - soundtrack feestje - soundtrack voor een privé video Browny's Winter OST - soundtrack voor een korte film van - Ben Film Dutch Summer Night - soundtrack voor @JeeeM soundtrack 'Misty Too' - voor de film 'It came out of the mist' - Steve Reich

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén

Translate »