handgemaakte muziek uit eigen studio

ricotta – soundtrack voor een homevideo – EUDK

AT4Vi

ricotta is een soundtrack voor een homevideo voor Eten Uit De Kast – die taart was verrukkelijk!

ricotta

de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

voor de website Eten Uit De Kast

over de soundtrack

zoiets eenvoudig als een stukje ricotta taart toch zoveel te weeg kan brengen. een compleet recept is in de maakt, een video gemaakt van de voorbereidingen en daar moet dan ook wel een muziekje onder.
dat werd een kort maar helder dingetje waarvan ik de bassline het leukste vond om te maken. de rest gebeurd wel tussen je oren

Instrumenten

  • Electroclash Beat
  • Rock Steady Bass
  • Electric Piano
  • All kinds of Strings

Tempo

  • tempo voor deze soundtrack is 93,75 BPM

Credits

  • muziek ferrie = differentieel
  • website Eten Uit De Kast bestaat helaas niet meer

video

AT4Vi

Woensdag - een merkwaardig muziekje werd toch soundtrack The Ultimate Shifter - soundtrack voor - Dutch Cowgirls A Day in the Park - soundtrack voor een homevideo GoedMis AC wint Prix'd Albert - soundtrack voor een kunstenaarscollectief Sneaky Bag - soundtrack voor een video van - Pascal Suspense - soundtrack Ogive #1 - soundtrack voor een video - Erik Satie Ogive #1 - MP3 surround - Erik Satie Not So Minimal - soundtrack voor een video van - Maurits Burgers Transparant - soundtrack voor een video van - Jacob Bos de Polder - soundtrack voor - Riann Mollitude - soundtrack voor een kunstfilm van Riann - Frederic Rzewski Thermen WellBeing - soundtrack feestje - soundtrack voor een privé video Browny's Winter OST - soundtrack voor een korte film van - Ben Film Dutch Summer Night - soundtrack voor @JeeeM soundtrack 'Misty Too' - voor de film 'It came out of the mist' - Steve Reich

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2020 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »