handgemaakte muziek uit eigen studio

Eerste Gnossienne – variatie op een compositie van – Erik Satie

REWORKED SATIE

de Eerste Gnossienne is ook de eerste track van het album REWORKED SATIE dit album is min of meer als opdracht ontstaan – eM vond dat ik een harmonisch stuk moest maken – dat werden er uiteindelijk 9.

Eerste Gnossienne

wordt tevens de eerst track van het album
de M4A versie, de Apple Lossless voor de grote speakers en de koptelefoons

Instrumenten

  • Flute Organ
  • Foxy Clav Bass
  • 12 string guitar

Tempo

  • tempo voor dit stuk heeft 58 BPM

Credits

  • componist Erik Satie
  • MIDI sequence David Cooke
  • illustratie Babz Mook
  • typografie en variatie ferrie = differentieel

Links

REWORKED SATIE

Tweede Gnossiennne - variatie op een compositie van - Erik Satie Derde Gnossienne - variatie op een compositie van - Erik Satie Vierde Gnossienne - variatie op een compositie van - Erik Satie Vijfde Gnossienne - variatie op een compositie van - Erik Satie Zesde Gnossienne - variatie op een compositie van - Erik Satie Sarabande #1 - variatie op een compositie van - Erik Satie Sarabande #2 - variatie op een compositie van - Erik Satie Sarabande #3 - variatie op een compositie van - Erik Satie

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2006 - 2020 Creative Commons BY-NC-SA 4.0 INT. | Ferrie's Audio Collectie

Thema door Anders Norén
Translate »